Wij bouwen aan voedselvoorziening van de toekomst. Doe je mee? 

VanBoven is eind 2018 gestart door drie vrienden: Kaz, Eric en Bas. Zij hebben de handen ineengeslagen om de kracht van data te ontsluiten in de groentesector. Om onze groei waar te maken zijn we continu op zoek naar ambitieuze full-timers, stagiairs, werkstudenten of afstudeerders. Help jij ons de wereld te veranderen?

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar talent om ons team te versterken. Hieronder zie je de actuele posities bij VanBoven. 

Werkstudent

16u per week tot Full time - Den Haag

Als student kun je je steentje bijdragen in onze operatie. Race het land door, verken de percelen van onze klanten en maak je eerste vlieg-uren met de drones.

Stage- en afstudeeropdrachten

Full time - Den Haag

We hebben diverse (MSc.) afstudeeropdrachten en stage-opdrachten beschikbaar. Voorbeelden zijn opdrachten in Computervisie, Data-analyse, Machine Learning en meer. In overleg stellen we de perfecte opdracht samen.

Open sollicitatie

Full Time - Den Haag 

Heb jij het gevoel dat VanBoven eigenlijk niet zonder jou zou mogen bestaan? En zou je dat graag recht willen zetten? Laat het ons weten en neem contact op!

Interesse?

Neem contact met op ons als je interesse hebt in een van de bovenstaande vacatures. We nodigen je dan zo snel mogelijk uit voor een korte kennismaking op ons kantoor. 

 

Wil je ons team graag komen versterken, maar staat je droombaan, bijbaan of stage hier niet tussen? Neem ook dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie! 

Volg ons op social media

  • Black LinkedIn Icon
  • 3721675-medium_108052
  • Twitter
  • Instagram

2019 VanBoven - All rights reserved