Wij bouwen aan voedselvoorziening van de toekomst. Doe je mee? 

VanBoven is eind 2018 gestart door drie vrienden: Kaz, Eric en Bas. Zij hebben de handen ineengeslagen om de kracht van data te ontsluiten in de groentesector. Om onze groei waar te maken zijn we continu op zoek naar ambitieuze full-timers, stagiairs, werkstudenten of afstudeerders. Help jij ons de wereld te veranderen?

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar talent om ons team te versterken. Hieronder zie je de actuele posities bij VanBoven. 

Data Engineer

Full time - Den Haag

Als Data Engineer ontwerp je een data-architectuur waar VanBoven op voort kan bouwen. Je implementeert je eigen visie en werkt daarbij nauw samen de andere engineers.

Full Time - Den Haag - Binnenkort geopend

Als Machine Learning Engineer ontwikkel je nieuwe algoritmen om onze analyses te verbeteren. Je bent onderdeel van een team van ambitieuze engineers. Deze vacature is nog niet geopend. Heb je interesse? Laat het ons nu al weten en neem contact op!

Werkstudent

16u per week tot Full time - Den Haag

Als student kun je je steentje bijdragen in onze operatie. Voer data analyses uit, race het land door om klanten te helpen en spring tussendoor bij als drone-piloot.

Stage- en afstudeeropdrachten

Full time - Den Haag

We hebben diverse (MSc.) afstudeeropdrachten en stage-opdrachten beschikbaar. Voorbeelden zijn opdrachten in Computervisie, Data-analyse, Machine Learning en meer. In overleg stellen we de perfecte opdracht samen.

Interesse?

Neem contact met op ons als je interesse hebt in een van de bovenstaande vacatures. We nodigen je dan zo snel mogelijk uit voor een korte kennismaking op ons kantoor. 

 

Wil je ons team graag komen versterken, maar staat je droombaan, bijbaan of stage hier niet tussen? Neem ook dan contact met ons op of kom langs voor een kop koffie! 

Volg ons op social media

  • Black LinkedIn Icon
  • 3721675-medium_108052
  • Twitter
  • Instagram

2019 VanBoven - All rights reserved